• Nedavno
Juephe Ronjenje Dragulj Bazen Igračka 12 Dijamant Setu sa Piratskim Blagom Kutiju Ljeto Plivanje Dragulj Pirat Ronjenje Igračke pod Vodom Igračkom za Bazen Koristiti Blaga Poklon Zalazi (Zlatni)

Juephe Ronjenje Dragulj Bazen Igračka 12 Dijamant Setu sa Piratskim Blagom Kutiju Ljeto Plivanje Dragulj Pirat Ronjenje Igračke

Buyers rating:
KM 5.99

Količina robe

【Imitaciju Materijal】Šarene veliki dijamant, seti ne otrovno i siguran za decu, boje neće da blede i oni su idealne težinu da potone jako lijepo u bazen, trajnih materijal može služiti te dugo vremena. 【Lijepa Kutija sa Blagom】To dolazi sa starim blago Pirat kutiju, seti Vaša će djeca ih vole apsolutno. 【12 Šarene Dijamant 】pomešao u plavom, zelena, crvena, žutog, pink i tako dalje, prelijepa boja će privući dece oči hrabrosti da im da plivaju. 【Puta】Ove ronjenje dragulji su najbolje za ljeto bazena, ohrabruje djecu da zaronimo.Bazen igračke setu sa piratskim blagom grudi mogu biti korištene u bazen igrica za decu.Također pogodan za različitim mjestima, kao što ljeto zabave, bazen žurke, na plaži strane, i na ronjenje igračka školske aktivnosti za ukras. 【Dimenziju】Dijamant promjeru:oko 1,2 centimetra. Kutiju dimenziju:oko 3.2x2.5x2.7 centimetara.Boja : Zlatna.

Više detalja

Izbor kupaca