• Nedavno
PCATEC iPad PRO9.7/air2 Tastaturu Slučaju, Pametan Folija Stajati Slučaj Bežični Bluetooth Tastaturu Slučaj Pokriti sa Auto Spavati/Probuditi (Zlato)

PCATEC iPad PRO9.7/air2 Tastaturu Slučaju, Pametan Folija Stajati Slučaj Bežični Bluetooth Tastaturu Slučaj Pokriti sa Auto Spavati/Probuditi

Buyers rating:
KM 74.99

Količina robe

Novi i Pad za 9,7 / i Pad5 Tastaturu Slučaj je namijenjen samo za Novi i Pad za 9,7 / i Pad5 .Ne odgovara za bilo koji drugi ipad.Bluetooth slučaj sa funkcije Spavati/Probudiš mogu stavi i Pad u krevet kad se zatvaraju ekranu.Ultra-tanki Bluetooth tastaturu sa poboljšanje ključ dizajn za udobno kucanja iskustvo.Precizan odsečena daje potpuni pristup svim lukama i karakteristike.Punjenje put manje od 2 sata sa 330 dana pripravnosti put; Bežični mini tastatura je izgradio u puni litijum-ion bateriju, prošle se da nekoliko tjedana nakon napunjen, sigurno i spasiti energije.Ako ne možeš raditi ili je izgubio vezu, ponovo prevod kao što je ispod stepenica : 1. Glavni tastaturu za dva sata i prebaci na;2. Udario Fn+C istovremeno za tri sekunde, veza svjetlo na tastaturi bi bljesak, 3. Povezati "Bluetooth 3.0 tastaturu" na tvojoj ipad.Bluetooth standard QWERTYkeyboard raspored karakteristike sa teško ABS ključeve i veći ključ veličine ponuditi više opuštenija kucanja iskustvo,čini da se osjećaš tip glatko i brzo.Novi i Pad za 9,7 / i Pad5 Tastaturu Slučaj je namijenjen samo za Novi i Pad za 9,7 / i Pad5 ,A1822/1823/A1474/A1475/A1476.Ne odgovara za bilo koji drugi ipad.Bluetooth slučaj sa funkcije Spavati/Probudiš mogu stavi i Pad u krevet kad se zatvaraju ekranu.Ultra-tanki Bluetooth tastaturu sa poboljšanje ključ dizajn za udobno kucanja iskustvo.Precizan odsečena daje potpuni pristup svim lukama i mogućnosti da Naplaćuju put manje od 2 sata sa 330 dana pripravnosti put; Bežični mini tastatura je izgradio u puni litijum-ion bateriju, prošle se da nekoliko tjedana nakon napunjen, sigurno i spasiti energije.Ako ne možeš raditi ili je izgubio vezu, ponovo prevod kao što je ispod stepenica : 1. Glavni tastaturu za dva sata i prebaci na;2. Udario Fn+C istovremeno za tri sekunde, veza svjetlo na tastaturi bi bljesak, 3. Povezati "Bluetooth 3.0 tastaturu" na tvojoj ipad.Bluetooth standard QWERTYkeyboard raspored karakteristike sa teško ABS ključeve i veći ključ veličine ponuditi više opuštenija kucanja iskustvo,čini da se osjećaš tip glatko i brzo.

Više detalja

Izbor kupaca