• Nedavno
SharpTemp 32-661 Merkur-Besplatno Veterinarski Termometar. Staklo sa Kabl i Rep Klip. 5 Cm Duga, Okruglog Oblika. Udobno i Sigurno. Brzo, Polako-Čitanje °F Skali. Tačnost +/- 0.1 F°. Eko.

SharpTemp 32-661 Merkur-Besplatno Veterinarski Termometar. Staklo sa Kabl i Rep Klip. 5 Cm Duga, Okruglog Oblika. Udobno i Sigurno.

Buyers rating:
KM 47.48

Količina robe

SADRŽI MERKUR : U Sharp Temp Merkur-Besplatno Veterinarski Termometar je pun eko merkur-besplatno galijum.Toplomjer je sigurno za okolinu i bezbedan za upotrebu u blizini ljudi, kućne ljubimce i stoku.Namijenjen veterinarski upotrebu samo.LAKO ISKORISTI & PROČITAO : 5 cm duga, ovalni je udobno da drži velika cifra skali sa crnim brojeve na svijetlu, bijeloj pozadini je lako čitam.Zadnjicu je zgodno reference grafikon sa normalno temperature za razne zivotinje.Uključuje kabl i aligatora metaka za spajanje da rep kosu ili pravi zglob uzica.BRZO & TAČNO : U Sharp Temp 32-661 Merkur-Besplatno Veterinarski Termometar trese dolje brze i daje tačno rektalni temps (+/- 0.1 F°) u sekundi.Mjere temperatura u Celzijusa samo.LAKO čišćenje & SKLADIŠTE : Glatko, otporan na vodu površine za lako čišćenje i disinfecting.Teško, plastičnu kutiju štiti termometar tokom transporta i skladište.Klik "KUPITI SADA" i meriti životinja temperatura brzo, tačno, i sigurno sa Sharp Temp Merkur-Besplatno Veterinarski Životinja Termometar.Vaše zadovoljstvo je 100% garantovano!.U Sharp Temp 32-661 Merkur-Besplatno Veterinarski Životinja Termometar je svestran čašu termometar izgradio dovoljno jaka za teskom koristi na farmi, u štali, na veterinarski kliniku i kod kuće.Ispunjen eko merkur-besplatno galijum, toplomjer je sigurno za okolinu i bezbedan za upotrebu u blizini ljudi, kućne ljubimce i stoku.5 cm duga, ovalni sonda sa tupim savjet je sigurno za stoku i kućne ljubimce i lako je i prijatno da se drži.Veliki, lako čitati skali, mjere iz 95 °F da 107.6°F sa +/- 0.1 F° preciznost.Nazad na termometar sadrži spretan reference grafikon sa normalno temperature za razne zivotinje.Teška, trajnih, naravi-staklo tijelo se opire breakage i je osmišljen za lako čišćenje i dezinfekcije.U Sharp Temp Merkur-Besplatno Veterinarski Termometar dolazi u kompletu sa kabl i aligatora metaka za lako vezanost za rep kosu ili pravi zglob uzica.Uključuje teško, plastični skladište slučaj za sigurno, zgodno nosio u džepu ili instrument slučaj.Uzeti životinju temperaturama sa ovim brzo reaguje termometar je brzo, zgodno i precizan.Klik "DODAJ na KOLICA" i meriti životinja temperatura brzo, tačno, i sigurno sa Sharp Temp Merkur-Besplatno Veterinarski Životinja Termometar.Vaše zadovoljstvo 100% garantovano!.

Više detalja

Izbor kupaca